About


Barbu IulianFB_20141112_13_48_25_Saved_Picture

Operator Pc, Introducere, Prelucrare date si securizarea lor,

Designer Graphic, Webmaster,

Constructii de website-uri,

Service It,

Organizator de evenimente, Dj

 

Contact:

Telefon: 0766.776.264 – 24/24h

E-mail:  bisofficiallan.ads@gmail.com

POTI SA IMI LASI MESAJ-UL TAU AICI!

 

84 de gânduri despre „About

  1. Bună!
    Stai să-mi trag sufletul.
    Nu ştiam că eşti o personalitate.
    Cu atat mai mult sunt mandru de preferinta ta pentru blogul meu.
    Nu mai spun, despre prezentarea discretă şi modestă, care însoţeşte About.
    Încep să cred în proverbul cu „tot răul spre bine”.
    Aşa, din cauza meteosensibilităţii, am ajuns în vizită la tine.
    Cu scuzele de rigoare, nu prea tâlcuiesc numele blogului tău. Mi-l poţi decripta? Te rog?
    Madi şi Onu

    Apreciază

    • Ştiu ceea ce fac, şi vreau să îl fac din ce in ce mai dinamic şi în maxim 2 săptămâni o să îi cumpăr şi domneiu şi să adaug mai multe categorii în plus faţă de IT şi să ocolesc ştirile despre accidente e.t.c.. Mulţumesc tare mult pentru apreciere şi pe viitor nu o să dezamagesc pe nimeni!

      Apreciază

  2. Sunt informatii foarte utile pentru cei care nu stiu multe detalii informatice (adica, majoritatea, presupun 🙂 ). Multumim pentru ajutorul dezinteresat !

    Apreciază

  3. imi place modul in care explici lucrurile. Nu am apucat sa ma uit pe prea multe postari, dar ceea ce am citit imi place. E nevoie de un astfel de blog. Pot sa pun un link de pe blogul meu? (am unul cu explicatii privind functiile statistice in excel)

    Apreciază

  4. Cine vrea să dea un like sau un Follow la acest blog, o pate face în felul următor: cine e înregistrat la WordPress o poate face din bara de administrare de sus, cea pe fundal negru acolo o să găsească Follow şi Like.

    Sau dacă nu eşti înregistrat la WordPress poţi da Follow sau să te abonezi la posturile mele din dreapta jos ai un Buton „Follow” sau să dai un singur like pe partea dreaptă a blog-ului meu pe pagina mea de facebook.

    Mulţumesc foarte mult că ai citit acest comentariu.

    Apreciază

  5. Nu am rasfoit toate articolele pentru ca majoritatea le stiu dar vreau sa te felicit pentru ce faci! Imi place ca alegi reinstall-ul ca ultima metoda de rezolvare a unei probleme si inveti si pe ceilalti sa faca acelasi lucru. Bravo tie ! 🙂

    Apreciază

  6. Scuze că te abordez aici, dar nu am știut unde să îți pun o întrebare importantă ! Vreau să te întreb, ce înseamnă că o platformă va expira la o anumită dată ? Înseamnă că ea nu va mai funcționa ?

    Mai am un blog pe platforma blogspot.com, și am aflat întâmplător că platforma va expira pe 31/07/2013. Deja m-am gândit să îmi mult blogul, deși nu e ușor.

    Mulțumesc anticipat pentru răspuns, pentru că știu că ești o persoană foarte amabilă, și un om bun.

    Apreciază

  7. Angela; poate că nu este adevărat pentru întreaga platformă, și cred că am înțeles eu greșit. Dar, dacă dai la căutare URL-urile blogurilor tale, vei găsi Web analysis-ul lor, sau Stats crop-ul. Ei, și acolo este un tabel, puțin mai jos, în care se specifică cât de vechi este domeniul care ți-a fost atribuit, și când expiră. Fiecare domeniu de pe blogspot are o perioadă limitată. Al meu expiră la 31/07.2013.
    Ei, și atunci, întrebarea care se pune este: ce înseamnă asta ? Adică, blogul nostru nu va mai avea spațiu, sau nu va mai funcționa ? Est un lucru despre care nu ți se spune nimic la setări, și nici când creezi blogul.

    Mulțumesc oricum pentru bunăvoință, care te caracterizează ! Numai bine !

    Apreciază

  8. Iti multumesc pentru oprirea ta pe Blogul meu. Am tinut neaparat sa-ti spun ca eti follower-ul cu nr 50, sper sa fii si bucuros de ce vei citi la mine.

    Apreciază

Lasă un răspuns!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.