Cum se creează un videoclip din poze sau să editezi un clip video în Movie Maker şi să îl urci pe Youtube.


logo-2007

Pentru a putea începe mai întai trebuie să descărcăm: Windows Essentials 2012, de aici.
Cerinţele pentru acest soft sunt:

  • Sistem de operare: Versiunea pe 32 sau pe 64 de biți de Windows 7 sau versiunea pe 32 sau pe 64 de biți de Windows 8 sau Windows Server 2008 R2.
  • Procesor: 1.6 GHz sau superior cu suport SSE2. SSE2 este acceptat pe procesoare Pentium 4 sau mai noi și procesoare AMD K8 sau mai noi.
  • Memorie: 1 GB de RAM sau mai mult
  • Rezoluție: Minimum: 1024 × 576
  • Conexiune la internet: Serviciile online necesită acces la internet prin linie comutată sau de mare viteză (oferit separat, se pot aplica tarife pentru apeluri locale sau de distanță mare). Pentru unele caracteristici este recomandat accesul la internet de mare viteză.
  • Placă video: Windows Movie Maker necesită o placă grafică ce acceptă DirectX 9.0c sau o versiune mai recentă și Shader Model 2 sau o versiune mai recentă. Pentru hardware DirectX 9 pe Windows 7
  • După ce descărcţi acest soft, selectaţi din fereastra Windows Essentials 2012 opţiunea:
    Instalez numai programele pe care le aleg ca în imaginea de mai jos:

1(1)

  • După ce selctăm opţiunea Instalez numai prograamele pe care le aleg, selctăm porgamele care dormim să le instalăm ca în imaginea sub text:

    2(1)

  • După ce am selectat software-le pe care dormim să le instalam, ne ducem pe Instalare.
    Aşteptăm un timp maxim de 20 de minute să se instaleze softwarw-ele pe care le-am selectat.

    3(1)

  • După ce sa instalat software-le şi sa terminat procesul de instalare apăsăm pe Repornire acuma, aştept-ăm să se restarteze calculatorul.

    4(1)

  • Dupaceea ne ducem în: START MENU pe All Programs, dupaceea dăm dublu clik pe: Movie Marker

    5(1)

  • Dacă se instalează pentru prima dată, o să ni se deschidă o fereastră cu Termeni şi Condiţii le citiţi şi apăsaţi pe Acceptare.

    6(1)

  • Şi se va deschide softwear-ul Movie Marker în el avem opţiunea de adăuga poze, video, audio putem edita prin decupaje şi efecte, putem pune Titlu de început şi Sfârşit orice doriţi să faceţi.

    7(1)

  • În patra dreaptă sus găsim: Partajare acolo există o iconiţă cu sageată în jos dăm clik şi selecăm un serviciu unde dorim să urcăm clupul pe care l-aţi finalizat de editat.

    8(1)

  • După ce aţi selectat serviciul unde doriţi să urcaţi clipul video editat, vă va aparea o fereastră cu rezoluţiile pe care doriţi să le creaţi,
    9(1)

După ce aţi selectat rezoluţia pe care aţi dorit să fie clipul dumneavoastă, vă va cere să vă logaţi la Windows Live, dacă nu aveţi cont, aveţi opţiunea să vă înregistraţi.

10(1)

Dacă aveţi nelămurire la această postare aştept comentarii din partea dumneavoastră.

45 de gânduri despre „Cum se creează un videoclip din poze sau să editezi un clip video în Movie Maker şi să îl urci pe Youtube.

  1. Multumesc frumos .
    Foarte utile sfaturile
    Cred ca ajunge daca scrieti pe poza site-ul dv o singura data caci nu are rost sa il repetati ca nu se mai intelege nimic de pe poza.Sper sa nu o luati in nume de rau dar calitatea e foarte importanta si daca tot faceti un lucru asa de frumos atunci sa fie frumos pana la capat 🙂
    Nu am gasit butonul LIKE .
    Va multumesc mult .

    Apreciază

    • Mulţumesc tare mult pentru comentariu o să iau în vedere, pentru ceea ce mi-aţi zis şi la următoarele posturi o să apară doar sigla mea ori link-ul site-ului. Sper că ţe-am fost de folos şi o să îţi mai fiu. Cu mult drag: Barbu Iulian Administrator Bisooficiallan.com

      Apreciază

      • Sigur ca ai fost si esti de folos Barbu Iulian dar in fiecare zi invatam si ne perfectionam de aceea ne sfatuim unii pe altii si cel intelep primeste sfaturile …
        Multumesc pentru tot ce postezi .Sa nu renunti si sa nu bagi in seama criticile distructive.
        PS .Unde e butonul LIKE ????

        Apreciază

      • Mulţumesc tare mult pentru comentariu şi nu o să ma las de scris şi de adus mai multe subiecte despre lumea it si nu e like e sus in acea bara neagra un Follow 🙂 cand intri pe un anumit blog din reţeaua WordPress, oricum nu eau în seama comenatriile critice sau daca le eau in seama le explic de ce şi cum. Mersi foarte mult de comentariu!

        Apreciază

  2. bună, tocmai am editat un videoclip în acceaşi versiune de Movie Maker. L-am asamblat ş.a.m.d., iar acum după ce am vrut să-l salvez în calculator îmi spune că nu am destulă memorie, deşi am 97 de Giga!
    am încercat după cum ai spus tu în partea cu rezoluţiile şi mi-a zis că filmul are 124 de MB.
    Eu nu doresc să-l postez pe internet, ci să-l salvez pe un stick ( de 4 Giga, dacă te ajută)
    am nevoie urgentă de ajutor!

    Apreciază

Lasă un răspuns!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.