Yahoo Messenger resetare parolă, schimbare parolă!


reset password

Atenţie!!! De o săptămână încoace tot am sesizări de la mulţi clienţi, prieteni, colegi că cei de la Yahoo fac resetări de parole la toate id-urile Yahoo Messenger, şi ca să puteţi să vă conectaţi dinou trebuie să vă aduce-ţi aminte de răspunsurile de la întrebările de securitate sau să trimiteţi o parolă la adresa de e-mail alternativă pecareaţi inserat-o atunci când v-aţi făcut contul.

Pentru cei ce încă nu vi sa întâmplat această problemă tehnică, vă rog să intraţi pe: http://yahoo.com/ şi să vă duce-ţi în secţiunea mail, vă autentificaţi şi intaţi în datele contului la editare cont şi uitaţi-vă la răspunsurile pe care le-aţi introdus la întrebările de securitate.

Asta în caz de nu le mai cunoaşte-ţi.

În caz de doriţi să schimbaţi parola contului dumneavoastră, vă pun la dispoziţie un clip video cum se schimbă parola la Yahoo Messenger!!!

40 de gânduri despre „Yahoo Messenger resetare parolă, schimbare parolă!

  1. Dacă se poate o întrebare: cum pot să-mi recuperez parola de pe contul de yahoo daca nu am configurată adresă email alternativă și nu știu răspunsurile la întrebările secrete? Precizare: contul este activ, deoarece o accesez de pe o tabletă, parola o trimite automat, fiind memorată, messengerul funcționează pe Android, tot așa citesc și emailurile, doar de pe PC am probleme. Rezolvare ar fi o modalitate de citire al parolei trimise de către tableta cu Android. Dar… oare cum?

    Apreciază

  2. Welcome! Thank you for subscribing to follow my blog. I hope you are encouraged, inspired and enjoy the photos I take of life’s events as seen through the lens of my camera.
    BE ENCOURAGED! BE BLESSED!

    Apreciază

  3. As dori la judeanu_nelu este id-ul vechi si eu mi-am facur alt id si as vrea ca s-a stiu cum s-a ai schimb parola adica s-a introduce alta noua astept un raspun pe e-mail:judeanu.nelu@yahoo.com

    Apreciază

    • parola se poate modifica prin resetare de parola dar la yahoo sunt 2 cai una iti cere e-mail alternativ si a 2 a trebuie sa raspunzi la 2 intrebari de securitate pe care le-ai pus cand ai facut contul singura solutie daca nu mai iti aduci aminte de acesti 2 pasi trebuie sa le dai celor de la YAHOO un Feedback pentru solutionarea problemei tale! cauta la ei pe website un ajutor sau un helper ms!

      Apreciază

Lasă un răspuns!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.