De ce sa nu instalezi TOOLBAR ?


Am vazut cu timpul ca, multe persoane se grabesc in ceea ce instaleaza.

Si datorita grabirii risca sa isi distruga sistemul de operare prin multe software instalate de pomana care nici nu folosesc la ceea ce doriti sa intalati, deeaceea astazi am dorit sa public acest post ca sa vede-ti unde gresiti mereu.

Dand un exemplu la alegere de mine Yahoo Messenger. Atentie acest exemplu prezentat de mine se foloseste la aproape 90% din software.

yahoo-messenger-10.0.0.1264

In imaginea de mai sus sunt subliniate de catre mine 3 chenare cu rosu si debifate casutele primul chenar este: Yahoo Toolbar adica, pe romaneste o bara cu niste aplicatii de la Yahoo care se instaleaza pe Browser-ul dumneavoastra „Internet Explorer sau Mozzila Firefox”, aceasta bara instalata duce la micsorarea vitezei de operare hardware a pc-ului dumneavoastra. Al 2-lea chenar este: Yahoo! BrowserPlus, o aplicatie pentru browser-ul dumneavoastra pentru atasarea de fisiere, poze e.t.c.. ceea ce se instaleaza tot la fel ca Yahoo Toolbar. Al 3-lea chenar este sa setati ca prima pagina de pornire sa fie http://www.yahoo.com si al 4-lea chenar este sa setati browser-ul sa faca cautarile la orice aveti nevoie pe Yahoo! Search Protection.

Nu e o problema acest soft pentru pc-ul dumneavoastra, dar bifand la acest soft toate casutele la alt soft tot la fel si la inca 5-6 software la fel si continuati la fel cand o sa porniti browserele Internet Explorer sau Mozzila Firefox o sa dureze foarte mult. Din cauza ca ati instalat multe chestii care unele chear nici nu aveti nevoie.

Problema aceasta am vazut-o cu timpul si sunt ani care tot vad aceasta prostie, si am multe persoane care ma intreaba de ce nu merge repede?

Cum sa mearga repede daca orice aplicatie instalata pe browser mananca din puterea pieselor.

Atentie la ce instalati. Astept comentarii!

16 gânduri despre „De ce sa nu instalezi TOOLBAR ?

  1. E binevenit articolul ăsta. Și util. Deși tare mi-e că nici măcar 50% din „experții” instalărilor de chestii inutile nu vor avea șansa să îl citească…

    Apreciază

  2. Rar ai sa vezi la mine in pc 2 softuri care sa faca acelas lucru, fapt pentru care nu ai sa ma vezi cu winamp si bs player atata timp cat am windows media player (de exemplu).
    Idem cu toolbarul, prefer fara 🙂
    Simplu si frumos !

    Apreciază

  3. Foarte util celor habarnisti intr-ale calculatoarelor, asa ca mine:)
    As fi vrut sa iti cer parerea despre programele pe care le am eu instalate , care din ele ar „in plus”. Din pacate nu stiu cum sa atasez o poza cu programele pe care le am pe pc.

    Apreciază

Lasă un răspuns!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.