Instalare imprimanta la Windows 7


Ca sa intalati o imprimanta pe Windows 7 nu este un lucru foarte greu, acest lucru poate fi facut de oricine chiar daca nu are experienta prea multa in domeniul IT.

Dupa ce conectam imprimanta la calculator, v-a trebui probabil sa intrati in functia ” Add a printer Wizard ” pentru a instala imprimanta, daca trebuie sa utilizati acest lucru, instalarea imprimantei este foarte usoara.

In primul rand apasati un simplu click pe butonul ” Start ” si intram in ” Control Panel “, dupa aceea intrati in ” Hardware and Sound ” i-ar acolo selectati ”Printers ” si apasam un simplu click pe butonul ” Add a printer “, cum puteti vedea in poza de mai jos.

In urmatoarea fereastra care o sa va apara aveti doua butoane care va intreaba cum aveti inmprimanta, locala care inseamna ca imprimanta este conectata direct la calculator sau conexiune TCP/IP la distanta care foloseste un port al calculatorului.

Acuma v-a trebui sa selectati pe ce port ii conectata imprimanta, dupa cum vedeti in poza de mai jos, o sa va apara portul LPT1 care este portul default al calculatorului pentru imprimanta, daca doriti puteti sa schimbati portul sau daca doriti sa creati un nou port puteti sa folositi optiunea ” Create a new port“.

Dupa aceea o sa va apara o fereastra in care v-a trebui sa selectati numele producatorului imprimantei din lista din stanga, si selectati modelul de imprimanta din lista din dreapta, dupa aceea apasati un simplu click pe butonul ” Next “, daca detineti un disk de instalare, apasati un simplu click pe butonul ”Have Disk “.

In urmatoarea fereastra care o sa va apara ” Name your printer “, puneti un nume imprimantei apasati un simplu click pe butonul ” Yes ” sau ” No ” daca doriti sa folositi sa folositi imprimanta ca imprimanta default a calculatorului si daca doriti sa faceti o pagina de test.

Daca doriti sa instalati o imprimanta de retea, cand intrati sa adaugati o imprimanta selectati ca windowsul sa caute imrpimantele care sunt disponibile in retea, daca doriti sa instalati la birou o imprimanta, v-a trebui sa contactati administratorul retelei pentru a afla informatiile de conectare a imprimantei

Lasă un răspuns!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.