Accesarea panglicii de la tastatură


Dacă panglica este un element nou pentru dvs., informațiile din această secțiune vă pot ajuta să înțelegeți modelul de comenzi rapide de la tastatură al panglicii. Panglica are comenzi rapide noi, denumite Sfaturi taste. Pentru a afișa Sfaturile taste, apăsați ALT.

Ecuson Sfat taste din panglică

Pentru a afișa o filă în panglică, apăsați tasta pentru filă, de exemplu apăsați N pentru fila Inserare sau M pentru fila Formule. Acest lucru va afișa toate ecusoanele Sfat taste pentru butoanele acelei file. Apoi, apăsați tasta pentru butonul dorit.

VOR FUNCȚIONA ÎN CONTINUARE COMENZILE RAPIDE ANTERIOARE?

Comenzile rapide de la tastatură care încep cu CTRL vor funcționa în continuare în Excel 2010. De exemplu, CTRL+C va copia în continuare în clipboard și CTRL+V ca lipi din clipboard.

Vor funcționa în continuare și majoritatea comenzilor rapide de meniu ALT+. Însă, trebuie să cunoașteți comanda rapidă completă din memorie. Nu există memento-uri de ecran care să vă arate ce litere trebuie apăsate. De exemplu, apăsați ALT, apoi apăsați una din vechile taste de meniu E (Editare), V (Vizualizare), I (Inserare), etc. Va apărea o casetă care vă informează că utilizați o tastă de accesare dintr-o versiune anterioară de Microsoft Office. Dacă știți toată secvența, continuați și inițializați comanda. Dacă nu cunoașteți toată secvența, apăsați ESC și utilizați în schimb ecusoanele Sfaturi taste.

Preluat de pe: http://office.microsoft.com

Lasă un răspuns!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.