Windows 7 in Limba Romana


Vazand ca foarte multi utilizatori ai calculatoarelor au optat Windows 7 ca sistem de operare, m-am gandit sa fac un mic tutorial in care sa va arat cum puteti introduce limba romana la tastatura in sistemul de operare Windows 7, putin mai jos aflati cum puteti sa faceti acest lucru.

In primul rand apasati un simplu click pe butonul ” Start ” care se afla in coltul de jos din partea stanga al ecranului si intrati in ” Control Panel “, bun … acolo apasati un simplu click pe ” Change Display Challenge ” care se afla sub ”Clock, Language, and Region Box “.
In cazul in care folositi ” Classic View ” intrati simplu in ” Regional and Language Options ”

Bun, acum dupa ce ati intrat in Regional and Language Options, intrati pe ”KeyBoards And Languges ” si mergeti la ” Keyboards and Languages “, iar acolo apasati un simplu click pe butonul ” Install / Uninstall Languages ”

Acum trebuie sa descarcati un fisier pentru a instala limba romana in Windows 7 , apasati un simplu click pe urmatorul link: Download Windows 7 Romanian Keyboard.

Dupa ce ati instalat acest mic update al Windows 7, veti putea selecta limba romana pentru tastatura, aveti un mic exemplu in poza de mai jos.

Image

Lasă un răspuns!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.