Procesorul si racirea lui!!!


Nustiu daca ati avut vreodata ocazia la calculatorur-ul Dumneavoastra sau la altcineva sa observati ca intra intr-o aplicatie sau joc e.t.c…. si sa i se inchida calculatorul sau sa isi dea restart singur. Daca vi se intampla  sau daca ati vazut la cineva va trebuie in prima faza sa descarcati program-ul AIDA64 Extreme Edition si sa il instalati ca sa vede-ti cate grade celsius are calculatorul care face probleme daca depaseste de 150 de grade procesorul calculatorului inseamna ca din cauza lui face probleme ca sa pute-ti sa il raciti si sa nu mai aveti probleme cu inchisul si restartarea pc-ului fara sa vreti trebuie sa va duce-ti la un service pc acreditat in domeniu si sa va cumparati o pasta de procesor pe piata e pana in 20 de Ron peurma se deschide unitatea centrala si pe placa de baza gasiti un Cooler (Ventilator) mare el trebuie decapsat si sub el va exista procesorul luati o carpa foarte uscata si stergeti pe deasupra procesorul si pune-ti din pasta de procesor 2 picaturi mici pe centrul procesorului exemplu poza de mai jos:

Dupa ce pune-ti pasta de procesor peste procesor in 2 picaturi capsati cooler-ul (ventilator-ul) la loc si inchide-ti unitatea centrala intrati in soft-ul pe care l-ati instalat si va uita-ti la gradele celsius la procesor sa observati ca va scadea in proportii de peste 60% din valoarea pe care ati vazut-o inainte de a pune pasta de procesor.

*Atentie!!! Nu puneti pe procesor mai mult de 3 picaturi mici peste procesor ca puteti sa il inghetati si se duce e foarte scump!!! Cu mult drag Bisofficiallan

Lasă un răspuns!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.