Sistem Restore la Windows 7


In general sistem restore se da atunci cand, calculatorul sau laptop-ul are probleme softweare si nu mai doriti sa il formatati ca sunte-ti in pierdere de timp. Va sfatuiesc pentru cei care doresc sa faca un sistem restore sa mutati toate fisierele importante de pe desktop sau din My Document’s in partitia D: o gasiti in Computer. Dupa ce ati mutat fisierele importante pe care nu doriti sa le pierde-ti va duce-ti jos in partea stanga a monitorului in menu-ul start dupaceea in accesorii uitati imaginea:

Dipaceea in folder-ul unde scrie: System Tools si se va deschide asa:

Alegeti unde scrie System Restore dati click si astept-ati sa va deschida fereastra aceasta:

Dati Next

Aici o sa dati calculatorul cu o data in urma de exemplu ati instalat winamp program de ascultat muzica, si de cand l-ati instalat calculatorul va face probleme. Face-ti tot acest proces si la fereastra de mai sus unde mie imi arata Windows Update la voi trebuie sa va arate winamp daca nu va arata bifati jos in stanga la Show more restoare points si trebuie sa va apara selectati unde va arata Winamp si dati Next dupaceea va duce in imaginea de mai jos:

Dati Finish ca procesul l-ati terminat de restaurare a sistemului calculatorul sau laptop-ul se va restarta si cand va porni sisitem-ul de operare o sa va apara sa asteptati nu o sa fie ceva scos din evidenta aceasta. Dupaceea calculatorul va merge in termeni normal dat in urma cu cateva zile sau luni.

Pentru mai multe detalii astept sa comentati acest post!

Lasă un răspuns!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.